Kaisercraft Scrapbook Organizer

Seminggu dua ni angin bershopping di ebay telah menyerang..pantang ada duit dalam paypal mula la hati meronta-ronta nak membeli..apa lagi kalo bukan brg craft..



dah la minggu lepas beli meja kat IKEA, nak set up tempat yg proper utk buat kraf scrapbook dan card making..meja lipat yg lama tu dah habis comot kena cat masa buat decoupage..dah byk jasa meja lipat murahan ku itu..time masa buat kelas kraf di rumah sewa dulu, meja buruk tu la yg menjadi tempat tumpahnya ilmu pada yg dtg belajar..hehe..

anyway, kotak kayu kat atas tu nama dia "Beyond The Page" Scrapbook Organizer SB129, boleh cari kat ebay utk yg berminat..rasanya tak de la besar sgt pon..approx. 12-3/4" x 6-7/8" x 4"..dengan shipping jadi USD25..bila dah di alter boleh jadi mcm gamba kat bwh ni..



cantik betul kalau letak kat atas rak IKEA yg putih..dah ckp dah kat Hubby nak set up home studio tu mcm mana...cadangnya kat dinding nak gantung rail, letak cawan2, boleh simpan gunting, brush, segala mala alatan kraf yg sesuai..nanti bila dah selesai bilik kraf tu di susun, MamaSeni akan share gamba kat sini..hehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 comments:

Eyriqazz said...

cantiknya...mintak satu...hik3...

P/s : Tahniah, anda salah seorang finalist untuk contest hadiah birthday untuk Alisya. Appreaciate your reply on "Adakah anda Berjaya untuk mencukupi Syarat Surprise Ke Dua dan Ketiga dan sila balas di entry ini ya : http://www.eyriqazz.com/2010/07/finalist-contest-hadiah-birthday-untuk.html

Eyriqazz said...

comelnya..mintak satu..

P/s :pemenang hadiah birthday untuk alisya telah diumumkan

Eyriqazz said...

salam..nanti jgn lupa e-mailkan details untuk hadiah tu ya

Post a Comment