Penanda Buku



Lama kan tak update blog ni..hehe..seminggu dua ni mcm sibuk, lagi pon suami tersayang cuti, jadi apa lagi kami berjalan je la..bukan jauh pon, area selangor/kl ni je..dalam sibuk melayan keluarga, sempat jugak buat penanda buku ni..bagi kat kawan baru yg berkongsi minat papercraft..

Bahan pon memang ada, yg berzaman dulu beli tapi tak terbuat hasil seni nya..bookmark ni Mama guna patterned paper,cap apa lupa pulak..My Mind's Eye kot..ada la some scrap lebihan dari buat handmade card, tebuk lubang letak eyelet, ikat riben..yg bunga tu as usual la guna Prima, rhinestone tu hot fix punya, bukan yg self adhesive..masih menunggu Kaisercraft dari US..hot fix stones tu ada dpt dalam goodie bag masa opening wisma bling lustre ari tu..nak tempek ke baju malas, so I improvise la tempek kat handmade craft..

the lower part tu ada tampal some sticker berkata-kata motivasi..biasa la I loikkee benda2 motivational camtu..kawan baru pon dah dpt bookmark ni..dia kata dia suka..hehe..nanti kawan2 lain sapa nak sila tinggal komen yer..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

Eyriqazz said...

Cantik...mintak satu..hik3..

MamaSeni said...

Nanti MamaSeni buatkan..dah siap nanti Mama mintak alamat yer..hehe..

Post a Comment