February 2011

Emm..kejap je kan dah masuk Feb, ni tgh cuti raya cina..weekend panjang la kan 4 hari sejak khamis, kalo yg mana keja kat KL/putrajaya tu 1hb dah cuti hari wilayah kan, amik 2hb terus la jadi 4 hari cuti tak bekerja..huhu..BTW, korang balik kg ke?

Yang mana kampung halaman kena banjir tu kesiannya la..apa lagi kalo yg merancang buat majlis kenduri kawin, bersanding semua..harap2 semuanya tabah la yer..apa nak buat sesekali Tuhan berikan dugaan..

Oh, memandangkan tahun ni tahun rabbit, maka mamaseni pon research la what's this year will bring..eh bukan tahyul, saja suka2 sebagai semangat utk berusaha lebih..yg mana best kita percaya la, mana yg tak best kita jadikan sebagai cabaran to prove otherwise..ye dak?

ni la hasil copy paste dari web theholidayspot.com

A placid year, very much welcomed and needed after the ferocious year of the Tiger. We should go off to some quiet spot to lick our wounds and get some rest after all the battles of the previous year.

Good taste and refinement will shine on everything and people will acknowledge that persuasion is better than force. A congenial time in which diplomacy, international relations and politics will be given a front seat again. We will act with discretion and make reasonable concessions without too much difficulty.

A time to watch out that we do not become too indulgent. The influence of the Rabbit tends to spoil those who like too much comfort and thus impair their effectiveness and sense of duty.

Law and order will be lax; rules and regulations will not be rigidly enforced. No one seems very inclined to bother with these unpleasant realities. They are busy enjoying themselves, entertaining others or simply taking it easy. The scene is quiet and calm, even deteriorating to the point of somnolence. We will all have a tendency to put off disagreeable tasks as long as possible

Money can be made without too much labor. Our life style will be languid and leisurely as we allow ourselves the luxuries we have always craved for. A temperate year with unhurried pace. For once, it may seem possible for us to be carefree and happy without too many annoyances.

So kesimpulannya MamaSeni tahun ni perlu la lebih berjimat sebab tahun rabbit ni dijangka tahun yg relax and mcm duit pon tak berapa tight budget, jadi akan terbelanja lebih..so esok lusa kalo keluar, tahan diri la yer dari beli apa2 yg bukan keperluan..huhu..susah tu..adeiihhh..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments


Post a Comment